Feketeribizlis-pisztáciás szelet

Ha cukor-, és gluténmentes desszertre vágysz, akkor keresd a feketeribizlis-pisztáciás szeletet! A rizskoch alapon egy réteg pisztácia-cremeux, rajta bükki feketeribizliből selymes mousse. Franciás ínyencfalat... #desszertem #miskolc#cukormentes #gluténmentes

Dobostorta

#dobostorta A kisdobosok kedvence, de Erzsébet királyné és I.Ferencz József is megnyalta utána mind a tíz ujját. :) Dobos C. József egész Európát beutazta, hogy megismertesse a nagyközönséggel művét. Nyomában a cukrászok sikertelenül próbálták megfejteni a torta összeállításának titkát, hiszen a receptet féltve őrizte. 1906-ban, amikor visszavonult, átadta az eredeti receptet a Fővárosi Cukrász és Mézeskalácsos Ipartestületnek, [...]

Aktuális Desszert Harmóniánk

Aktuális Desszert Harmóniánk: Üdítő naranccsal bolondítottuk meg a már ismert Opera szeletünket és egy karakán, nyarat idéző likőrt ajánlunk mellé felejthetetlen kiegészítőként. NARANCSOS OPERASZELET+ CLÉMENT LIKŐR Egy desszertet 2x2 cl likőrrel ketten is fogyaszthatjátok! 4 cl likőr, vagy 2x 2 cl + a desszert, 1400.- Ft NARANCSOS OPERASZELET Klasszikus opera szelet némi narancshéjjal, mogyoró és [...]

Pohárkrém desszert

Ne szöszmötölj a vasárnapi süteménnyel, lepd meg a családot pohárkrémmel! Ízeink: Somlói pohárkrém, körtés-joghurtos, ötfűszeres csokoládé-karamell, gyümölcsös tejberizs (passiógyümölcsös , erdei gyümölcsös), toffee, tiramisu. Elvitelre és helyben fogyasztásra is! :) #desszertem #miskolc #pohárkrém

Homoktövis-cremeux

Az egyik legjobb immunerősítő és egyben kedvenc alapanyagunk a #homoktövis, amit ebbe a visszafogottan elegáns desszertbe rejtettünk. Középen homoktövis-cremeux, melyet egy nagyon krémes tejcsokoládé-mousse ölel körbe, mindez törökmogyorós piskótán csücsül. Szép vasárnapot Miskolc! ;) #desszertem #miskolc

Csicsókás mille feuille

Csak erős idegzetűeknek! Új desszertekkel is találkozhatsz már a pultban, többek között ezzel a forradalmi csicsókás mille feuille (ejtsd:mill-följ) csodával. A hagyományos ízek mellett a #desszertem meghökkent, felráz, új utakra csábít! Tarts velünk! ;) #miskolc #millefeuille #csicsóka // A desszertek kínálata a nap folyamán is változhat! Az aktuális kínálatról mindig a pultnál vagy telefonon érdeklődj!//

Kardamomos-joghurtos szelet

Egy könnyű légyott a kardamomos-joghurtos szelettel? Kérj mellé egy pohár habzóbort, és élj a mának! ;) #desszertem #miskolc #kézművessütemény

MADAGASZKÁRI CSOKOLÁDÉDESSZERTÜNK

MADAGASZKÁRI CSOKOLÁDÉDESSZERTÜNK Roppanós csokoládéba bújtatott, füstölt feketeteával infusionált csokoládé-bavarois (ejtsd:bávároá), aminek a közepére madagaszkári vadborsos szeder cremeux-t (ejtsd: kremő) rejtettünk és mindezt egy leheletnyi tengeri sóval készült, extrán omlós, kakaós alapra helyeztük. Kérheted magában, de Kilchoman likőrrel is tányérdesszertként, ahogy a fotón is látod! #desszertem #desszertharmóniák #miskolc

Friss házi joghurt és sajt érkezett!

Friss házi joghurt és sajt érkezett a #zemplénisajtos kamrájából. Nem spórolunk az alapanyagokkal, már készítjük is a #desszertem könnyű és légies süteményeit! Várunk!

Répatorta

Még szép, hogy van! (nem csak nyuszikáknak!) Extra pihe-puha fűszeres répatorta kandírozott narancshéjjal #répatorta #desszertem #miskolc

Körtekaramellás diós szelet!

Körtekaramellás diós szelet! <3 Sós vajkaramellát készítünk, ebbe főzzük bele az érett körtét, majd krémesítjük. Ezt rétegezzük a cassia-val fűszerezett főzött krémmel és gluténmentes diós piskótával. Tetejére karamellizált tejcsokoládéhab és friss körte kerül. Cassia: a babérfélék családjába tartozó egyik fafaj törzsének megszárított kérge, rokona az avokádónak, a babérnak és a szerecsendiónak. #desszertem #miskolc

Torták rendelésre!

#desszertemtorták rendelésre! Mandulakrémes pekándiópralinés tejcsokoládé Kakaós omlós tésztára könnyű mandulakrémet sütünk, majd tejcsokoládés pekándiópralinét rétegezünk rá. Lágy csokoládékrémmel díszítjük. 8 szelet: 6200 Ft 12 szelet: 9100 Ft 16 szelet: 12000 Ft

Hosszúbors

#Hosszúbors Alakra mint egy továbbnyújtott toboz, ízre édeskés és fűszeres, csípős, de karamelles és azt hallottuk róla, ráksejtölő hatással bír. Műhelyünkben kizárólag természetes fűszereket használunk, itt minden igazi! #desszertem #desszertemfűszerek #miskolc

Vitrin

Különleges likőreink és italaink a desszertek alapanyagaiként is funkcionálnak, emellett egyedülálló élményt nyújtanak, ha egy pohárkával a süteményed mellé fogyasztasz! Ezzel is hangsúlyozni szeretnénk: a #desszertem nem egy átlagos cukrászda, hanem élményműhely. Csekkolj be holnap! ;) #desszertem #miskolc

Opera szelet

Csupa vaj, tejszín, még több csokoládé és egy kis mandula. Ez az Opera szelet. Mandulalisztes piskótákat arabica kávés sziruppal itatjuk át, majd lágy vajkrémet és étcsokoládé ganache-t rétegezünk közéjük. Tetejére roppanós csokoládé kerül. #desszertem #miskolc

Staff

A #desszertem műhelyében vaníliaillatú, porcukor lelkű, professzionális cukrászhölgyek kezei között válnak valóra legédesebb álmaid! Ha nem hiszed, járj utána, várunk: Kati, Ilike, Ani, Kitti, Zsuzsi, Nóri! ;) #desszertemstaff #miskolc

Kenyerem

#kenyerem Vadkovászos, teljes kiőrlésű, mindig friss kenyerek már a #desszertem pultjában is! Vidd haza melegében! ;)

Rákóczi Túrós

A hiedelmekkel ellentétben a süteménynek semmi köze II. Rákóczi Ferenc fejedelemhez. Névadója Rákóczi János cukrászmester, aki némi párizsi kitérő után itthon alkotta meg híres desszertjét. Receptjét a Magyar Szakács 1937-ben leközölte, hírneve azóta is töretlen! #desszertem

Kutyabarát hely vagyunk!

A minőségi desszertekről kutyasétáltatás közben sem kell lemondanod, hozzánk betérhettek jövet-menet. ;) #desszertem #kutyabaráthely #miskolc #együttmindenhova

Croissant

Hétvégi, későn ébredős, nyújtózkodós, croissant szendvicses, Desszertemes szombat és vasárnap délutánt! :) Ne feledjétek, hogy hétvégén már 9:00 től, és reggeli kinálattal is várunk Benneteket!

Desszertem – csak úgy!

Színház előtt - mozi után - lusta reggeleken - pörgős estéken - kézakézben - ráérősen - csakegykávéra - együtt - #desszertem

Pörögj fel!

Kávémousse-desszert //tejeskávé, karamell, muscovado, sárgabarack// A fenségesen lágy mousse-ba aszalt sárgabarack-kompótot rejtettünk, kávés karamellfénnyel húztuk át, fűszeres ropogós morzsába forgattuk, kardamomos-sós-vajas sabléra tettük. A SABLÉ francia szó, jelentése homokos, omlós, nagyon finom teasüteményt takar a név. A MUSCOVADO cukor finomítatlan, vagy részben finomított nádcukor. Jellegzetes barna színe van a benne lévő melasztól és ízre is [...]

Gyümölcsös tiramisu //levendula, őszibarack, mascarpone, vanília//

A #tiramisu népszerűsége abban rejlik, hogy szezonális alapanyagok segítségével kreatívan bánhatunk az alapokkal. A nyár utolsó dallamaként legyen ez most fűszeres szirupba áztatott piskóta, levendulás őszibarack-kompót és persze a mennyeien krémes, vaníliás mascarpone. Gyümölcsös tiramisu //levendula, őszibarack, mascarpone, vanília// #desszertemmiskolc

Mongyő, Miskolc az új Párizs!

Mongyő, Miskolc az új Párizs! ;) Azok a cuki kis asztalocskák a járda mentén, édes ücsörgés az őszi fénysugárban, vajas croissant-ok bódító illata, lusta tejeskávék, minőség a legapróbb részletekig... tiszta Párizs... pedig ez bizony #miskolc. Reggelizzetek velünk, #desszertem módra! 9:00-kor nyitunk!

Cheese cake rajongók figyelem!

Cheese cake rajongók figyelem, a #desszertem emeli a tétet! Sok pisztáciával és fanyar lime-mal készül a mi sajttortánk, dundi gyümölcsökkel, harmatfriss mentával díszítve. Kérj belőle egy egész tortát! Tortarendelésedet személyesen adhatod le a Desszertem műhelyében. Kérünk, hogy a rendelés leadása 72 órával az elvitel előtt történjen meg! Köszönjük! :) #desszertemtorta #desszertemmiskolc

Szilágyi Tibi Tokaj-Hegyaljáról

A szicíliai túrós süteményhez Szilágyi Tibi Tokaj-Hegyaljáról hozza nekünk a friss ricottát, amiből aszalt gyümölcsökkel egy isteni krémet készítünk. Végül a lágy tojásfehérjehabbal tesszük fel az i-re a pontot. #Desszertem Este 19:00-ig nyitva vagyunk, gyere várunk! :)

Fűszerek egy csokorban!

A világ legismertebb fűszerei egy csokorban! Imádjuk Őket használni, igazi kaland megtapasztalni, hogy mire képesek önmagukban vagy akár egyszerre többet is felhasználva egy-egy desszertben! Peti mosolya hűen tükrözi a műhelyben uralkodó hangulatot! :) #desszertem #várvizipéter

Forró csokik, forró kakaók, különleges teák

Minden évszaknak megvan a saját rituáléja. A nyár a jéghideg sörözések időszaka, a tél a forró teáké, a tavasz és az ősz színeit leginkább a forró csokik és kakaók mellett élvezzük. Kis szentélyünkben halmozhatod ezeket az élvezeteket! Forró csokik, forró kakaók, különleges teák, 100% Arabica kávék segítenek elfeledtetni a borús napok hangulatát! #desszertem

A kedvenc buktád!

Mikor kezdtél utoljára egy hétfői napot igazán kézműves, házi szilva-, és baracklekváros, borzasztóan lágy és mennyeien finom buktával? Ha már nem emlékszel rá, akkor ugorj be hozzánk és megtudhatod, hogy lehet egy harapással a szomorú, borongós hétfő reggelből életed egyik legszebb sütis élménye! :) Természetesen frissen csavart narancslével, smoothival, teával, de habos-babos kakaóval is fokozhatod az élményt! [...]