Esküvői kínálat

Hisszük, hogy A TORTA az esküvői menü megkoronázása, felszelése az esküvő egyik fő attrakciója.

A szemek gyönyörködtetése mellett  a mi tortáinkkal célunk, hogy kellemes bizsergést váltsunk ki, hogy az ízek táncra kelljenek a nyelveken,  s hogy értő kézműves cukrászok dolgozzanak  A TORTA küllemén.

Valamennyi  tortánk helyben készül. Termékeinkbe kizárólag olyan alapanyagok kerülnek, amelyeket mi is szívesen fogyasztunk. Piskótáinkat magunk készítjük főzött krémekkel, csak és kizárólag prémium alapanyagokból. A világ egyik legjobb csokoládéjával  a Valrhonával dolgozunk, a krémekbe valódi vajat, tejszínt teszünk.

 Nem használunk mesterséges anyagokat, tartósítószert és színezéket!

Kiszállítás:

A megrendeléseket előzetes egyeztetés, majd írásos visszaigazolás után tudjuk elfogadni legkésőbb az esküvő előtt 4 héttel.

A megrendelést 20% foglaló letételével tudjuk véglegesíteni.

Email: desszertem@gmail.com
Tel:46/613-801

Mi hiszünk a személyes kapcsolat fontosságában. Ha úgy érzed, tőlünk szeretnéd megrendelni esküvői tortádat illetve desszertasztalod, örömmel várunk műhelyünkben .  Ehhez nincs más tennivalód, mint hogy telefonon, vagy e-mailben egyeztessünk egy időpontot. Ha már vannak elképzeléseid az esküvőről, tortáról, desszertasztalról, köszönőajándékokról úgy megköszönjük, ha ezeket előre megosztod velünk.

A találkozónkon részletesen átbeszéljük az esküvő  ránk vonatkozó részleteit,  a fontos kívánalmakat. Emellett, ha előzetesen megosztjátok velünk elképzeléseiteket, úgy egy ahhoz igazodó kóstolóval várunk benneteket.

Ha az ízelítő és a megbeszélés elnyeri tetszéseteket  örömmel készítjük el a TORTÁT, valamint ha szeretnétek, a megadott helyszínre és időpontban hűtőautóval kiszállítjuk számotokra. Amennyiben ezzel nem élnétek, úgy az arra felhatalmazottat várjuk nálunk, ahol személyesen adjuk át neki a megrendelt desszerteket.