Egy csészényi sztori a legfrissebb #desszertem különlegességről!

Egy csészényi sztori a legfrissebb #desszertem különlegességről!
A kolumbiai kávék rendszerint ízgazdag, testes kávék. Sokféle ízjegyek találhatóak bennük az édestől a mogyoróson, a csokoládéson, a gyümölcsösön át a trópusiig. Minden régiónak megvan a maga jellegzetes íz profilja.
Kolumbiában az Andok sajátos mikroklímája segít kiemelni a kávéban rejlő egyedi sajátosságokat. Itt kizárólag arabicát termelnek, amelyet nedves eljárással dolgoznak fel.

A mi kávénk, melyet Milán (#aház) saját maga pörköl, a Huila régióból származik, ahol a kolumbiai össztermés 12 %-a nő. Az innen származó kávék gyümölcsösek, magas savtartalommal, tömör textúrával és komplex ízvilággal jellemezhetőek. Supremo kávé, ami azt jelenti, hogy a mag mérete miatt (17/18) egyértelműen a legmagasabb minőségű kolumbiai kávék közé tartozik. Kolumbiában a kávék szemméret alapján kerülnek osztályozása.
Illatjegyek: csoki, mandula, gyógynövények
Ízjegyek: pörkölt mandula és étcsokoládé, piros alma
Reggelizz nálunk! #desszertemreggeli #miskolc